Transportband voedingsindustrie

Wanneer u op zoek bent naar een transportband voedingsindustrie, bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec. Zo kunnen wij u dé beste transportband leveren. Doordat Sismatec een eigen transportband heeft kunnen ontwikkelen kunt u op een vlotte en veilige manier uw producten verplaatsen. Doordat de transportband in opdracht van Sismatec, binnenshuis, is ontwikkeld hebben we veel eisen kunnen verwerken in de transportband. Daarmee is het een ware alleskunner. 

Zo is de transportband ontwikkeld zodat het aan alle mogelijke eisen en vragen in de voedsel industrie voldoet. Zoals volledige IP69K bescherming, een hygiënisch makkelijk schoon te maken design en interne veiligheidssensoren.

Wilt u meer informatie ontvangen over de transportband voedingsindustrie van Sismatec? Neem dan contact op met Sismatec. Daarnaast kunt u ook direct ons assortiment bekijken.

transportband voedingsindustrie

Transportband | Sismatec

Verschillende afmetingen

Niet alleen is onze transportband voedingsindustrie eenvoudig te bedienen. Maar ook zijn de transportbanden robuust en zeer stevig gebouwd. Zo is de transportband standaard leverbaar in een lengte van 3 meter. Daarnaast zijn klant specifieke maten mogelijk door de modulaire bouw van de transportband zonder dat deze extreem in prijs stijgt. Ook kunt u kiezen voor een ‘High-friction belt’ voor veel grip op trays, of voor een ‘Low-friction belt’ voor het transporteren van producten waardoor er minder productresten op de band achterblijft.

Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat de transportbanden van Sismatec in-house worden gemaakt kunnen wij deze voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Daardoor haalt u een kwaliteit product in huis waarmee u op een relatief eenvoudige manier uw producten kunt transporteren. Daarnaast is het ook mogelijk een robotarm te plaatsen naast een van de transportbanden zodat het overpakken van uw product nog eenvoudiger gaat. Wilt u meer informatie over onze transportbanden of onderhoud? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

SFB1 transportband | Sismatec
Transportband Sismatec
SFB1 transportband | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.