Tumbler vlees

Wanneer u zoekt op tumbler vlees bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec. Zo beschikt Sismatec over dé beste machines voor het tumblen van vlees. Zo wordt bij het tumblen het vlees rondgedraaid en gekanteld in een grote ronde trommel. Doordat het product gaat rollen worden de spiercellen in het vlees geactiveerd, waardoor de eiwitten gaan werken. Zo zorgen zij voor een betere opname van het pekelmengsel of de marinade. Daardoor wordt het vlees smaakvoller en malser. 

Tumblen kan ook onder vacuüm, zodat de lucht uit de trommel is en het pekelmengsel of marinade sneller en beter in de kern van het product kan komen. Kortom, dit is een verrijking voor uw geautomatiseerde proces. Bent u benieuwd welke machines in ons assortiment staan? Bekijk dan al onze machines online. Wenst u meer informatie of advies?  Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Vlees Tumble | Sismatec
Proseal T2 | Sismatec

Verschillende afmetingen

Wanneer u zoekt naar een dergelijke machine zal deze aan bepaalde eisen moeten voldoen om te kunnen functioneren binnen uw bedrijf. Daarom beschikt Sismatec over een uitgebreid assortiment. Daarin vindt u niet alleen complete lijnen. Maar ook kleinere machines welke uw werkproces kunnen vereenvoudigen. Daarnaast is er in veel gevallen mogelijk om een door u uitgekozen machine aan te passen zodat deze binnen uw bedrijf nog beter functioneert.  

Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec
Vakona | Sismatec
Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers.

Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.

Wilt u op de hoogte blijven van onze recente projecten? Bekijk dan onze Facebook pagina.