Turbo

Sismatec & Turbo zijn uw partner voor het automatisch of manueel vullen en doseren van een product.

Turbo

Sismatec & Turbo zijn uw partner voor het automatisch of manueel vullen en doseren van een product. Concluderend zijn Turbo machines verkrijgbaar met een of meerdere koppen voor het vullen en doseren van bijvoorbeeld meerdere banen. Bijvoorbeeld zorgen state of art koppen voor een optimale afvulverspreiding van vloeistoffen en het beheersen van druppelen. Samengevat zijn verschillende extra opties beschikbaar voor bijvoorbeeld temperatuur controle, automatische toevoer, decoratiestijlen, snelheden en zeer specifieke producten.

Turbo Systems LTD zijn wereldleiders in het doseren en vullen en werd meer dan 50 jaar geleden opgericht en is nu uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van voedselverwerkende apparatuur. Samengevat is het brede gamma verwerkingsapparatuur het resultaat van uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en testen.

Assortiment Turbo machines

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Sismatec hierin voor u kan betekenen?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten voor een passend advies in uw bedrijfsproces.   

De machine reeks van Turbo bestaat uit volumes M250, D250, D250 Special

turbo-m250

Turbo M250

De M250 afvulmachine en doseermachine van Turbo is flexibel, zeer betrouwbaar en makkelijk te reinigen. Vandaar dat het in vele markten de ideale doseermachine is voor het doseren en afvullen van een product. Namelijk is deze machine geschikt voor het doseren van vloeistoffen en semi-vaste producten, zoals eiersalades, pesto’s, taartvullingen en maaltijden. Ook worden de portiegroottes in overleg met de klant bepaald en worden nauwkeurig gedoseerd. Zodoende is een Turbo M250 geschikt voor portiegroottes van 4 ml t/m 320 ml.

Een Turbo machine is in een pneumatische en servo aangedreven versie beschikbaar. Door middel van het nieuwe ontwerp maakt het een eenvoudige en snelle reiniging mogelijk door gemakkelijk verwisselbare onderdelen. Ook zorgen deze gemakkelijk verwisselbare onderdelen ervoor dat de machine multifunctioneel en flexibel is. Bovendien is de bescherming optimaal door een beveiligd circuit inclusief veiligheidssensoren en een veiligheidsrooster. Zodoende zorgt de eenvoud van het pneumatisch circuit voor een betrouwbare productie. Ook voor producten, zoals olijfolie, filet american, hamus, deeg, eiersalade en veel meer. Van bakkerij tot convenience.

De Turbo M250 is de D250 mini-machineversie met vele mogelijkheden en voordelen ten opzichte van andere doseermachines. Bijvoorbeeld is deze doseermachine ideaal voor ambacht, zoals voor bakkerij, dessert, kant-en-klaar maaltijden en vele andere toepassingen. Ook zijn de machines verkrijgbaar met meerdere doseerkoppen en productcilinders. Zo is het maximale aantal productcilinders voor een Turbo M250 3 stuks. Daardoor kunt u met deze toepassing meerdere producten naast elkaar en in lijn doseren/ afvullen.

Bent u op zoek naar een doseermachine voor portiegroottes van 4 tot 320 ml?
Misschien is de nieuwe M250 dan wel iets voor u. Bekijk meer specificaties van de Turbo M250.

Turbo D250

De Turbo D250 is de nummer een doseermachine in de voedselindustrie. Zo is de machine geschikt voor het afvullen en doseren van producten, zoals: filet american, olijfolie, taartvulling en maaltijden en geschikt voor portiegroottes van 19 ml tot en met 1363 ml. Bovendien worden producten simpel en in door u bepaalde porties nauwkeurig in de verpakkingen gedoseerd. Door de makkelijk verwisselbare componenten is de machine gemakkelijk te reinigen en multi-inzetbaar. Ten slotte heeft deze doseermachine een flexibel en betrouwbaar design.

Bent u op zoek naar een doseermachine van portiegroottes van 19 tot 1363 ml?
Samengevat is de nieuwe Turbo D250 dan wel iets voor u. Bekijk ook de Turbo D250 special hieronder.

turbo-d250

turbo-d250-special

Turbo D250 | Special

De Turbo D250 special is de nummer een doseermachine in de voedselindustrie. Vandaar dat het nieuwe redesign van deze doseermachine zorgt voor veel nieuwe voordelen. Ook is deze machine geschikt voor het afvullen en doseren van producten, zoals filet american, olijfolie, taartvulling en maaltijden. Verder verwerkt de machine portiegroottes van 19 ml tot en met 1363 ml. Zoals gezegd worden de producten simpel en in door u bepaalde porties nauwkeurig in de verpakkingen gedoseerd. Door de makkelijk verwisselbare componenten, is de machine gemakkelijk te reinigen en multi-inzetbaar.

Ten slotte heeft deze machine een flexibel- en betrouwbaar design. Wanneer u op zoek bent naar een doseermachine voor portiegroottes van 19 tot 1363 ml, is de nieuwe Turbo D250 special misschien wel iets voor u. Bekijk meer specificaties van de Turbo D250 special.

Advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Sismatec hierin voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten voor een passend advies in uw bedrijfsproces.