Tweedehands sealmachine

Zoekt u naar een tweedehands sealmachine? Dan bent u aan het juiste adresbij Sismatec. Zo beschikt Sismatec over een voortdurend wisselend tweedehands assortiment. Bijvoorbeeld staan in het assortiment met enige regelmaat tweedehands sealmachines. Door middel van een sealmachine kunt u zorgen dat het product blijft zoals deze is geproduceerd. Daarna kunt u het product luchtdicht verpakken. Verder worden alle beschikbare occasions van Sismatec volledig worden nagekeken en kunt u binnenkort wellicht beschikken over een zeer goede sealmachine. Daarnaast biedt Sismatec bij alle occasions garantie aan. Bent u benieuwd geworden naar alle machines? Bekijk dan snel onze occasions.

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Mado MSM 769 SL | Sismatec

Verschillende soorten occasions

In het voortdurend wisselende occasion assortiment van Sismatec vindt u met enige regelmaat uitgebreide machines. Bijvoorbeeld kunt u een van deze occasions in de toekomst inzetten binnen uw bedrijf. Wanneer we een occasion binnen krijgen zullen onze monteurs eerst de complete machine nalopen. Daarna worden eventuele defecten direct aangepakt en opgelost. Hieruit volgt dat u een zo goed als nieuwe machine kunt aanschaffen tegen een occasion prijs. Ten slotte leveren we altijd garantie bij de aanschaf van een occasion machine. Kortom, u krijgt een volledig na gekeken machine tegen een top prijs. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over een van onze occasions kunt u daarvoor het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat de transportbanden van Sismatec in-house worden gemaakt kunnen wij deze voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Daardoor haalt u een kwaliteit product in huis waarmee u op een relatief eenvoudige manier uw producten kunt transporteren. Daarnaast is het ook mogelijk een robotarm te plaatsen naast een van de transportbanden zodat het overpakken van uw product nog eenvoudiger gaat. Wilt u meer informatie over onze transportbanden of onderhoud? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec
SFB1 transportband | Sismatec
SFB1 transportband | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.