Tweedehands snijmachine

Wanneer u zoekt naar een tweedehands snijmachine bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec. Zo beschikken we niet alleen over een uitgebreid assortiment met daarin nieuwe machines voor de voedsel en farmacie industrie. Maar ook beschikken we over een voortdurend wisselend assortiment occasions. Doordat alle tweedehands machines van Sismatec volledig zijn gecontroleerd krijgt u een zo goed als nieuwe machine in huis. Daarmee vereenvoudigd u uw proces. Daarnaast is het ook mogelijk om uw machinepark uit te breiden met een goede tweedehands machine. Doordat onze specialisten de machines van top tot teen na lopen krijgt u een waar top product voor een occasion prijs. Bent u benieuwd geworden naar alle machines? Bekijk dan snel onze occasions.

SFB1 transportband | Sismatec
Mado MSM 769 SL | Sismatec

Verschillende soorten occasions

In het voortdurend wisselende occasion assortiment van Sismatec vindt u met enige regelmaat uitgebreide machines. Bijvoorbeeld kunt u een van deze occasions in de toekomst inzetten binnen uw bedrijf. Wanneer we een occasion binnen krijgen zullen onze monteurs eerst de complete machine nalopen. Daarna worden eventuele defecten direct aangepakt en opgelost. Hieruit volgt dat u een zo goed als nieuwe machine kunt aanschaffen tegen een occasion prijs. Ten slotte leveren we altijd garantie bij de aanschaf van een occasion machine. Kortom, u krijgt een volledig na gekeken machine tegen een top prijs. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over een van onze occasions kunt u daarvoor het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat er bij Sismatec enkel wordt gewerkt met A-merk kwaliteit zult u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit in huis halen. Ook is het mogelijk om uw occasion aan te passen naar uw wensen. Echter moet er wel gekeken worden door onze specialisten naar de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over onze occasions of het aanpassen van een occasion? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec
SFB1 transportband | Sismatec
SFB1 transportband | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.

Wilt u op de hoogte blijven van onze recente projecten? Bekijk dan onze Facebook pagina.