vacatures

Accountmanager foodprocessing

Accountmanager Foodprocessing

Sismatec Almelo zoekt ter uitbreiding van haar Salesteam een enthousiaste- én gemotiveerde Accountmanager Foodprocessing. Je maakt als medewerker deel uit van het Sales team. Ons sales team is de relatie tussen Sismatec en de klant. Als accountmanager acteer je op de wensen en behoeften van de klant, en bied je hierbij de juiste oplossingen voor productie- en verpakkingsprocessen bij bedrijven in de voedingsindustrie in Nederland. Denk hierbij aan A-merk snij- en verpakkingsmachines, zoals machines voor het op gewicht snijden van biefstuk, het produceren van vegetarische kaas of het verpakken van kant-en-klaarmaaltijden.

Als accountmanager zorg je niet alleen voor de verkoop door het onderhouden van bestaande klanten, maar leg je ook het eerste contact door koude acquisitie naar nieuwe- en potentiële klanten, zodat je bijdraagt aan de huidige omzetgroei van Sismatec. Daarnaast optimaliseer je klantrelaties door vertrouwen op te bouwen, je hebt frequent klantcontact en je hebt een proactieve instelling.

Je brengt mee:

  • mbo/hbo werk- en denkniveau (of door ervaring).
  • minimaal 2 jaren relevante (commerciële) werkervaring.
  • goed technisch inzicht.
  • kennis van de foodbranche en je volgt de ontwikkelingen op de voet.
  • goede kennis van Nederlands, Duits en Engels in woord en geschrift is een pré.
  • goede kennis van geautomatiseerde systemen o.a. Word, Excel, Outlook, Powerpoint en bij voorkeur AFAS.
  • beschikt over goede commerciële- en sociale vaardigheden.
  • kan gemakkelijk netwerken en weet nieuwe leads en dus klantrelaties te winnen en kan nauwkeurig, gestructureerd (volgens de procedures) en zelfstandig werken.
  • heeft een proactieve- en loyale instelling.
  • kan werken en goed omgaan met budgetten / omzet- en margedoelstellingen.


Sismatec biedt:
Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer. De cultuur van Sismatec kenmerkt zich als samenwerkend, professioneel, korte lijnen en “familiair” en ook de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers heeft een hoge prioriteit. Daarnaast krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid in de wijze waarop je jouw werkzaamheden invult en heb je alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben jij die “Self Starter” die afspraken correct afwerkt en meer in kansen dan in bedreigingen denkt en interesse hebt in deze functie, waarbij je deel uitmaakt van een gedreven en enthousiast team?


Geïnteresseerd in deze uitdagende rol?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Egbert Roerink: e.roerink@sismatec.nl.
Wil je meer over deze functie weten? Neem gerust telefonisch contact op met Egbert: 06-51010197.

(acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet gewaardeerd)

Mogen wij contact met je opnemen?

Service | Sismatec