Vacumeermachine groente nodig?

Vacumeermachine groente ✔ Sismatec Process & Packaging Solutions ✔ Nieuwe Machines ✔ Spare Parts ✔ Occasions ✔ Technische Service ✔ +31(0)546-874111

U heeft gezocht op vacumeermachine groente. U bent vervolgens bij Sismatec uitgekomen. Dat betekent dat u op het goede adres bent gearriveerd, omdat wij elke vacumeermachine voor groente kunnen aanbieden. Onze machines zijn dan ook te gebruiken voor talrijke groenteproducten.

Een vacumeermachine groente is erop gericht volledig vacuüm te zuigen. Dat wil zeggen dat een hoogwaardige kwaliteit van luchtdicht verpakken, met de bedoeling u volledig te helpen bij het duurzaam verpakken. Omdat onze mensen vakmensen zijn, hebben ze kennis van zaken en kunnen ze servicegericht werken. Kortom, uw zoektocht op basis naar een vacumeermachine groente heeft u naar het goede adres geleid. Bekijk nu ons assortiment via een klik op de button hieronder.

Sismatec CCM 200

Vacumeermachine groente.

Sismatec levert een vacumeermachine groente voor meerdere markten, daardoor zijn wij in staat voor elk bedrijf een goede oplossing te bieden. Onder andere leveren wij machines van het merk Webomatic. Daarom zijn deze vacumeermachines een prima oplossing voor het snel vacuüm zuigen van groente. Ook zijn ze eenvoudig te bedienen en zorgen onder meer voor een goed vacuüm, zodat er een perfecte verpakking ontstaat.

Vacumeermachines zijn onder andere handig voor het verpakken van komkommers of aardappelen. Vooral de kleine afmetingen zijn geschikt voor het verpakken van groente, zoals in supermarkten, kantinekeukens of restaurants.

Zoekt u bijvoorbeeld een kleine of grote machine? Wij leveren zowel kleine als grotere machines. Wilt u bijvoorbeeld grote producten verpakken, maar u hebt een beperkte ruimte? Dan zijn de verpakkingsmachines E 15 Basic of C 15-HL een prima keuze. Bekijk ze maar eens in ons overzicht.

De machines zijn bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor vacuüm zuigen van groente in productiebedrijven, op markten, in winkelketens maar ook bij een groentewinkel. Ze kunnen ook zonder enig probleem worden gebruikt voor de verpakking van bijvoorbeeld gevoelige medische producten. Of denk ook maar eens aan elektronica artikelen, evenals het verpakken van bankbiljetten.

Een C15 HL-versie is bijvoorbeeld een vacumeermachine die is uitgerust met een sensor. Deze is standaard uitgerust met apparatuur voor zachte lucht en gas voor het voorzichtig vacuüm zuigen van gevoelige producten. De machine wordt geleverd met inzetplaten van hoge kwaliteit, waardoor het volume van de kamer uitstekend wordt verminderd.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier