Vacumeermachine medicijnen nodig?

Vacumeermachine medicijnen ✔ Sismatec Process & Packaging Solutions ✔ Nieuwe Machines ✔ Spare Parts ✔ Occasions ✔ Technische Service ✔ +31(0)546-874111

U heeft gezocht op vacumeermachine medicijnen. U bent vervolgens bij Sismatec uitgekomen. Dat betekent dat u op het goede adres bent gearriveerd, omdat wij elke vacumeermachine voor medicijnen kunnen aanbieden. Onze machines zijn dan ook te gebruiken voor talrijke medicijnen, zoals in de pharmacie of productie.

Een vacumeermachine is erop gericht volledig vacuüm te zuigen. Dat wil zeggen dat een hoogwaardige kwaliteit van luchtdicht verpakken, met de bedoeling u volledig te helpen bij het duurzaam verpakken. Onze mensen zijn vakmensen en hebben kennis van zaken, evenals het servicegericht werken. Kortom, uw zoektocht op basis naar een vacumeermachine heeft u naar het goede adres geleid. Bekijk nu ons assortiment via een klik op de button hieronder.

Webomatic WBM 1350 | Sismatec

Vacumeermachine medicijnen.

Sismatec levert een vacumeermachine medicijnen voor meerdere markten, daardoor zijn wij in staat voor elk bedrijf een goede oplossing te bieden. Onder andere leveren wij machines van het merk Webomatic. Ook zijn deze vacumeermachines zijn een prima oplossing voor het snel vacuüm zuigen van medicijnen. Doordat ze eenvoudig te bedienen zijn en zorgen voor een goed vacuüm, ontstaat er een perfecte verpakking.

Vacumeermachines zijn onder andere handig voor het verpakken van pillen, tabletten of capsules. Vooral de kleine afmetingen zijn geschikt voor het verpakken van medicijnen, zoals in apotheken of bijvoorbeeld in de pharmacie.

Zoekt u bijvoorbeeld een kleine of grote machine? Wij leveren zowel kleine als grotere machines. Wilt u bijvoorbeeld grote producten verpakken, maar u hebt een beperkte ruimte? Dan zijn de  verpakkingsmachines E 15 Basic of C 15-HL een prima keuze. Bekijk ze maar eens in ons overzicht.

De machines zijn bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor vacuüm zuigen van medicijnen. Ze kunnen ook zonder enig probleem worden gebruikt voor overige verpakking zoals gevoelige medische producten. Of denk ook maar eens aan elektronica artikelen, evenals het verpakken van bankbiljetten.

Een C15 HL-versie is bijvoorbeeld een vacumeermachine die is uitgerust met een sensor. Deze is standaard uitgerust met apparatuur voor zachte lucht en gas voor het voorzichtig vacuüm zuigen van gevoelige producten. De machine wordt geleverd met inzetplaten van hoge kwaliteit, waardoor het volume van de kamer uitstekend wordt verminderd.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier