Vacumeermachine nodig?

Heeft u een vacumeermachine nodig? Dan bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Een vacumeermachine staat ook wel bekend als een vacuümverpakkingsmachine of een vacuümsealer. Dit is een apparaat dat wordt gebruikt om lucht uit een verpakking of zak te verwijderen en deze luchtdift af te sluiten. Het allerbelangrijkste aan een vacuümsealer is om ervoor te zorgen dat de houdbaarheid van het voedsel wordt vergroot en de groei van bacteriën en schimmels te vertragen. Bij Sismatec kunt u de vacuümsealer vinden die u zoekt. 

Een vacuümsealer is erop gericht volledig vacuüm te zuigen. Door middel van een hoogwaardige kwaliteit van luchtdicht verpakken, met de bedoeling u volledig te helpen bij het duurzaam verpakken. Doordat onze mensen vakmensen zijn kennis van zaken hebben, kunnen ze servicegericht werken. Kortom, uw zoektocht op basis naar een vacuümsealer heeft u naar het goede adres geleid. Bekijk nu ons assortiment via een klik op de button hieronder.

vacumeermachine

Vacumeermachine.

Sismatec levert een vacumeermachine voor meerdere markten, daardoor zijn wij in staat voor elk bedrijf een goede oplossing te bieden. Onder andere leveren wij machines van het merk Webomatic. Kortom, deze vacumeermachines zijn een prima oplossing voor het snel vacuüm zuigen van kleinere producten. Zo zijn ze eenvoudig te bedienen en zorgen onder meer voor een goed vacuüm, zodat er een perfecte verpakking ontstaat.

Vacumeermachines zijn onder andere handig voor het verpakken van kaas, vlees en medicijnen. Vooral ook de kleine afmetingen zijn geschikt voor verpakken, zoals in supermarkten, kantinekeukens of restaurants. Verder kan er goed vlees of kaas in worden verpakt.

Zoekt u bijvoorbeeld een kleine of grote machine? Wij leveren kleine en grotere machines. Wilt u bijvoorbeeld grote producten verpakken, maar u hebt een beperkte ruimte voor een vacuümverpakkingsmachine? Dan zijn de sterke verpakkingsmachines E 15 Basic of C 15-HL een prima keuze. Bekijk ze maar eens in ons overzicht.

De machines zijn bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor vacuüm zuigen in keukens, op markten, in winkelketens of bij een poelier. Ze kunnen ook zonder enig probleem worden gebruikt voor de verpakking van gevoelige medische producten. Denk ook maar eens aan elektronica artikelen, evenals het verpakken van bankbiljetten.

Een C15 HL-versie is bijvoorbeeld een vacumeermachine die is uitgerust met een sensor. Deze is standaard uitgerust met apparatuur voor zachte lucht en gas voor het voorzichtig vacuüm zuigen van gevoelige producten. De machine wordt geleverd met inzetplaten van hoge kwaliteit, waardoor het volume van de kamer uitstekend wordt verminderd.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier