Vacuum verpakken

Wanneer u zoekt naar vacuum verpakken bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Zo beschikt Sismatec over een uitgebreid aanbod met daarin vele oplossingen voor zowel voedings-  als farmacie industrie. Door middel van vacuum verpakken zorgt u niet alleen voor een nette verpakking van uw product, maar ook zorgt u dat smaken behouden blijven. Zo zorgt een luchtdichte verpakking ervoor dat smaken niet uit uw product verdwijnen waardoor uw consument dé maximale smaaksensatie zal ontvangen. Bovendien zorgt u met vacuum verpakken er ook voor dat de houdbaarheidsdatum van uw product wordt vergroot. Kortom, vacuum verpakken brengt niet alleen uw werkproces vele voordelen, maar ook komt het uw product ten goede. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van vacuum verpakken bij Sismatec kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zo krijgt u passende informatie over onze mogelijkheden.

Vacuum verpakken

Vacuum verpakken

Verschillende formaten

Sismatec is uw partner in industriële automatisering & robotica in de voedingsindustrie. We bieden diverse mogelijkheden voor de integratie van smart industrie en robotica waarmee we iedere productielijn zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Zoals het inzetten van robot armen of delta pickers voor het optimaliseren van een productieprocessen. Combineer deze robotica met machines van onze A-merken en creëer de ultieme productielijn voor iedere situatie! Wij zijn instaat alle systemen 24/7 te monitoren en te onderhouden. In samenwerking met onze technische dienst kunnen wij ervoor zorgen dat uw productieproces vlekkeloos verloopt en blijft lopen.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Vacuum verpakken

Proseal GTR

Assortiment

Vacuum verpakken

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. ‘Clean design’, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.