Vacuummachine

Wanneer u zoekt naar een vacuummachine bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Zo is Sismatec dé specialist op het gebied van automatisering voor de voedings- en farmacie industrie. Door middel van een vacuummachine kunt u zorgen voor een langere versheid van uw producten. Daarnaast kan u met een vacuummachine ervoor zorgen dat smaken uit uw voedsel niet verloren gaan. Daardoor krijgt de consument dé maximale smaakbeleving. Zoals gezegd biedt een vacuummachine mogelijkheden voor een langere versheid. Zo worden de producten luchtdicht verpakt. Niet alleen kunt u een vacuummachine toevoegen aan een grote productieschaal. Maar ook biedt een dergelijke machine zeker uitkomst voor de kleinere producties. Daardoor is een vacuummachine van Sismatec multifunctioneel. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze mogelijkheden kunt u daarvoor vrijblijvend contact opnemen met Sismatec. Onze specialisten voorzien u graag van meer advies en informatie.

Traysealer | Sismatec
Industriële geautomatiseerde machine

Verschillende formaten

Sismatec is uw partner in industriële automatisering & robotica in de voedingsindustrie. We bieden diverse mogelijkheden voor de integratie van smart industrie en robotica waarmee we iedere productielijn zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Zoals het inzetten van robot armen of delta pickers voor het optimaliseren van een productieprocessen. Combineer deze robotica met machines van onze A-merken en creëer de ultieme productielijn voor iedere situatie! Wij zijn instaat alle systemen 24/7 te monitoren en te onderhouden. In samenwerking met onze technische dienst kunnen wij ervoor zorgen dat uw productieproces vlekkeloos verloopt en blijft lopen.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec
Vakona | Sismatec
Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.