Verpakking voedingsmiddelen

De verpakking voedingsmiddelen speelt een cruciale rol bij het behoud van de kwaliteit, veiligheid en presentatie van producten. Het is een belangrijk onderdeel van de voedselindustrie en heeft invloed op aspecten zoals de houdbaarheid, transport, opslag en consumentenervaring. 

Wanneer u zoekt naar verpakking voedingsmiddelen bent u bij Sismatec aan hét juiste adres. Zo beschikt Sismatec over een ruim en uitgebreid assortiment met daarin diverse oplossingen voor de voedingsmiddelen industrie. Zo ook voor het verpakken van voedingsmiddelen. Door middel van een vacuüm verpakt product blijft uw product niet alleen langer vers, maar ook blijven smaken behouden en zal het product niet veranderen of ingrediënten verliezen. 

Kortom, uw product blijft er fris uit zien. Bovendien maakt het niet uit of u verpakking voedingsmiddelen wilt toepassen in kleine of grote oplage. Voor iedere toepassing heeft Sismatec een passende oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw productie proces? Neem dan een kijkje tussen onze producten. Ook wanneer u vragen heeft over de verpakking voedingsmiddelen kunt u gerust contact opnemen.

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Proseal T2 | Sismatec

Verschillende afmetingen

Wanneer u zoekt naar een dergelijke machine voor de verpakking voedingsmiddelen, zal deze aan bepaalde eisen moeten voldoen om te kunnen functioneren binnen uw bedrijf. Daarom beschikt Sismatec over een uitgebreid assortiment. Daarin vindt u niet alleen complete lijnen. Maar ook kleinere machines welke uw werkproces kunnen vereenvoudigen.

Daarnaast is er in veel gevallen mogelijk om een door u uitgekozen machine aan te passen zodat deze binnen uw bedrijf nog beter functioneert. Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces. 

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Verpakking voedingsmiddelen

Mado vloermodel cutter | Sismatec

Verpakking voedingsmiddelen

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers.

Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.