Verpakkingsmachine horeca

Wanneer u zoekt op verpakkingsmachine horeca bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec. Doordat Sismatec beschikt over een ruim assortiment kunt u bij ons kiezen uit een tal van opties. Zo zorgt een verpakkingsmachine voor het luchtdicht (vacuüm) verpakken en luchtdicht sealen van gerechten. Zodoende kunt u op een later tijdstip het gewenste gerecht gelijkmatig garen. Daarnaast zorgt een verpakkingsmachine ervoor dat de smaken bewaard blijven. Ook niet geheel onbelangrijk, zorgt een dergelijke verpakking ervoor dat het vlees, kip of vis de natte structuur behoudt. Zo droogt het gerecht niet. Bent u benieuwd naar alle verpakkingsmachine voor de horeca? Bekijk dan ons assortiment.

Proseal GTRe | Sismatec

Sismatec biedt meer…

Sismatec heeft een ruime keuze aan verschillende machines. Zo hebben deze machines elk een andere functie. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook tray sealers aan. Een tray sealer is een machine om trays, schalen of bakjes mee te verpakken. Bovendien krijgt uw product hiermee een luxe en hoogwaardige uitstraling. Daarnaast kunt u met een tray sealer producten onder beschermde atmosfeer (MAP) of vacuüm verpakken. Dit noemen ze dan ook wel top sealen. Ook kunt u met sommige tray sealers van Proseal en Webomatic skin verpakken (vacuüm verpakken in een bakje).

Advies op maat
Welke machine past het best bij uw bedrijf? Sismatec adviseert u graag over de verschillende machines. Neem contact op met één van onze adviseurs en we helpen u verder!

Als u eenmaal een Proseal of Webomatic machine gewend bent, dan zult u waarschijnlijk nooit meer anders bereiden. Wellicht heeft u al een idee om uw product op smaak te brengen. Misschien heeft u nog niet helemaal een idee bij het smaakvol bereiden. Neem in dat geval contact op met ons. Want wij willen u graag helpen!

Proseal GT5eX twin | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Wij leveren machines van de grootste merken voor onder andere het bereiden, bewerken, en verpakken van voedsel. Ook leveren wij machines voor Dit doen wij al sinds 1963. Bovendien kennen we de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Daarnaast is de veiligheid voor zowel voedsel als veilig werken een voorwaarde. Ook is het bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor zowel u als uw medewerkers.

Aan de andere kant als u een machine zoekt, kijk dan ook even bij onze occasions. Wellicht hebben we op dit moment een goede occasions voorradig.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier