Verpakkingsmachine

U heeft gezocht naar een verpakkingsmachine. Vandaar dat u bent uitgekomen bij Sismatec. Dat betekent ten eerste dat u op het goede adres bent beland, omdat wij verpakkingsmachines leveren. Onze machines zijn ten tweede te gebruiken om elk soort product mee te verpakken.

Wat doet een verpakkingsmachine?
Een verpakkingsmachine is ten eerste bedoeld om vacuüm te verpakken en luchtdicht te sealen. Hierbij geldt dat stilstaande lucht een isolerende werking heeft en hitte doorvoer sterk vermindert. Doordat alle lucht in de vacuümzak wordt weggenomen, verbetert het contact tussen product en water of stoom, waardoor het product gelijkmatig en beter gaart.

Bovendien blijven alle sappen en dus alle smaken bewaard in de vacuüm verpakking tijdens de bereiding. Ten tweede behoudt vlees, kip en vis zo een meer nattere structuur in plaats van een droge structuur. Tijdens het bereiden van bijvoorbeeld vlees en het uiteindelijk consumeren van vlees merk je duidelijk een groot verschil. Heeft u vragen over een verpakkingsmachine bij Sismatec? Neem gerust contact met ons op.

Verpakkingsmachine

Sismatec biedt meer…

Sismatec heeft een ruime keuze aan verschillende machines. Zo hebben deze machines elk een andere functie. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook tray sealers aan. Een tray sealer is een machine om trays, schalen of bakjes mee te verpakken. Bovendien krijgt uw product hiermee een luxe en hoogwaardige uitstraling. Daarnaast kunt u met een tray sealer producten onder beschermde atmosfeer (MAP) of vacuüm verpakken. Dit noemen ze dan ook wel top sealen. Ook kunt u met sommige tray sealers van Proseal en Webomatic skin verpakken (vacuüm verpakken in een bakje).

De juiste verpakkingsmachine voor uw organisatie
Er zijn verschillende type verpakkingsmachines. Zo leveren wij onder andere vacumeer machines, dieptrekkers en tray sealers. Sismatec levert machine van de topmerken ALVAC, Webomatic en Proseal. Indien u benieuwd bent naar alle product, bekijk dan al onze machines.

Advies op maat
Welke machine past het best bij uw bedrijf? Sismatec adviseert u graag over de verschillende machines. Neem contact op met één van onze adviseurs en we helpen u verder!

Als u eenmaal een Proseal of Webomatic machine gewend bent, dan zult u waarschijnlijk nooit meer anders bereiden. Wellicht heeft u al een idee om uw product op smaak te brengen. Misschien heeft u nog niet helemaal een idee bij het smaakvol bereiden. Neem in dat geval contact op met ons. Want wij willen u graag helpen!


Proseal en Webomatic machines
Sismatec levert ten eerste individuele machines die perfect kunnen sealen, maar bovenal ook complexe productielijnen voor de verwerking van levensmiddelen. Daarnaast wordt elke machine opstelling ten tweede op maat geleverd. Hieruit volgt dat er een belangrijk onderdeel vormt voor het precies plaatsen van de machinelijn van uw productieproces. Kortom: een precieze installatie is enorm belangrijk. Daarnaast is er is nog een reden waarom het belangrijk is dat u op juiste wijze installatie en onderhoud pleegt aan de machines. Vandaar dat onze monteurs u graag helpen bij het opbouwen van de machinesystemen.

Aan de andere kant als u een machine zoekt, kijk dan ook even bij onze occasions. Wellicht hebben we op dit moment een goede occasions voorradig.

Over Sismatec
Wij leveren machines van de grootste merken voor onder andere het bereiden, bewerken, en verpakken van voedsel. Ook leveren wij machines voor Dit doen wij al sinds 1963. Bovendien kennen we de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Daarnaast is de veiligheid voor zowel voedsel als veilig werken een voorwaarde. Ook is het bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor zowel u als uw medewerkers.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier