Vlees injecteren marinade

U heeft gezocht op vlees injecteren marinade. U bent vervolgens bij Sismatec uitgekomen. Dat betekent ten eerste dat u op het goede adres bent gearriveerd, omdat wij Gunther machines leveren. Onze machines zijn ten tweede vooral te gebruiken voor voedingsproducten die u graag wilt voorzien van een sensationele smaak en vochtigheid.

Wat doet een Gunther injectiemachine?
Een Gunther injectiemachine is ten eerste bedoeld voor het vlees injecteren met marinade, vaak voorzien van een heerlijke kruidenmarinade of kruidenbouillon.

Gunther machines ontwikkelt en produceert individuele machines en complexe productielijnen voor het smaakvoller en malser maken van vlees, gevogelte en vis. Günther ontwerpt voor zowel ambachtelijke slagers als grote industrieën passende machines, onder andere voor kip en vlees.

Ten tweede omdat de behoefte van mals vlees wordt gewaardeerd door consumenten. Vlees, kip en vis krijgt zo een meer nattere structuur in plaats van een droge structuur. Tijdens het bereiden van bijvoorbeeld vlees en het uiteindelijk consumeren van vlees merk je duidelijk een groot verschil.

Vlees injecteren marinade

Gunther machines.

Een stuk vlees injecteren met marinade ofwel een kip of vissoort kunt van een heerlijke extra smaak en sappigheid voorzien. Met een Gunther injectiemachine kunt u seriematig uw producten marineren en vochtiger maken.

Vlees injecteren marinade. Waarom eigenlijk?
Het idee van injecteren is heel simpel.  Elk stukje vlees, kip of vis kunt u marineren met lekker kruiden en dus smaken. Ten eerste bereikt u met het strooien of inwrijven van droge kruiden of pasta kruiden alleen maar de buitenkant. ofwel het buitenste stukje wordt van smaak voorzien.

Ten tweede zou u kunnen marineren, maar ook dat levert vaak maar een beperking van smaken op. Immers, de marinade trekt slechts een paar millimeter in de kip of vis. Wilt u een uniek smaakvol product verkopen en u wilt zich daarmee onderscheiden dan is injecteren de oplossing.

De machines van Gunther kunnen als geen ander sensationele smaken samenstellen. Ofwel een lekker stukje vlees wordt nog lekkerder, maar bovenal een smaakbeleving.

Het vlees, kip of visproduct kunt u op diepte injecteren, waardoor u een marinade, bouillon of kruidenvocht kunt toedienen.

Gunther levert machines die als geen ander fijn, grof en zelfs met meerdere openingen eenvoudig op diverse lagen van kip, vlees of vis kunnen injecteren.

Smaaksensatie
Als u eenmaal een Gunther injectiemachine gewend bent, dan zult u waarschijnlijk nooit meer anders bereiden. Wellicht heeft u al een idee om uw product op smaak te brengen. Misschien heeft u nog niet helemaal een idee bij het smaakvol bereiden, maar neem gerust even contact op met onze adviseurs. Zij kunnen u als geen ander uitleggen hoe u vlees injecteren marinade kunt realiseren.

Gunther machines
Sismatec levert ten eerste individuele machines die vlees injecteren met marinade, maar bovenal ook  complexe productielijnen voor de verwerking van levensmiddelen.

Elk machine opstelling wordt ten tweede op maat geleverd waarbij een belangrijk onderdeel vormt voor het precies plaatsen van de machinelijn van uw productieproces. Kortom een precieze installatie is enorm belangrijk. Er is nog een reden waarom het belangrijk is dat u op juiste wijze installatie en onderhoud pleegt aan de machines. Vandaar dat onze monteurs u graag helpen bij het opbouwen van de machinesystemen.

Aan de andere kant als u een machine zoekt, kijk dan ook even bij onze occasions. Wellicht hebben we op dit moment een goede occasions voorradig.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier