Vlees injecteren

Wanneer u zoekt op vlees injecteren bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec. Zo beschikt Sismatec over een divers aantal machines welke het proces voor het injecteren van vlees vereenvoudigen. Daarmee behaalt u niet alleen tijdwinst. Ook kunt u gelijke verhoudingen injecteren in ieder afzonderlijk stukje vlees. Daarmee zullen alle stukjes vlees het zelfde smaken na bereiding. 

Niet alleen kunt u vlees injecteren met water, maar ook kunt u een marinade toepassen om uw vlees op smaak te brengen. Wanneer u benieuwd bent welke machines in ons assortiment staan,  kunt u daarvoor online al onze producten bekijken. Daarnaast kunnen onze medewerkers u ook voorzien van advies voor het aanschaffen van een machine. Kortom, Sismatec is hét adres wanneer u zoekt naar een oplossing voor het injecteren van vlees. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het vlees injecteren.

Vakona | Sismatec
Vlees injecteren | Sismatec

Verschillende afmetingen

Niet alleen zijn onze transportbanden eenvoudig te bedienen. Maar ook zijn de transportbanden robuust en zeer stevig gebouwd. Zo is de transportband standaard leverbaar in een lengte van 3 meter. Daarnaast zijn klant specifieke maten mogelijk door de modulaire bouw van de transportband zonder dat deze extreem in prijs stijgt. Ook kunt u kiezen voor een ‘High-friction belt’ voor veel grip op trays, of voor een ‘Low-friction belt’ voor het transporteren van producten waardoor er minder productresten op de band achterblijft. 

Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec
Vakona | Sismatec
Mado vloermodel cutter | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.