Vlees tumblen

Wanneer u zoekt op vlees tumblen bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec. Zo beschikt Sismatec over dé beste machines op het gebied van vlees tumblen. Doordat u het vlees toevoegt in een tumbler machine zorgt u daarvoor dat de spiercellen in het vlees worden geactiveerd en de eiwitten gaan werken. Daarmee zorgt u voor een betere opname van een pekelmengsel of marinade. Zo voorkomt u uitdroging en wordt het vlees smaakvoller en malser. Kortom, dit is een verrijking voor uw geautomatiseerde proces. Bent u benieuwd welke machines in ons assortiment staan? Bekijk dan al onze machines online. Wenst u meer informatie of advies?  Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Vlees tumble

Vlees bereiden | Sismatec

Verschillende afmetingen

Niet alleen zijn onze transportbanden eenvoudig te bedienen. Maar ook zijn de transportbanden robuust en zeer stevig gebouwd. Zo is de transportband standaard leverbaar in een lengte van 3 meter. Daarnaast zijn klant specifieke maten mogelijk door de modulaire bouw van de transportband zonder dat deze extreem in prijs stijgt. Ook kunt u kiezen voor een ‘High-friction belt’ voor veel grip op trays, of voor een ‘Low-friction belt’ voor het transporteren van producten waardoor er minder productresten op de band achterblijft. Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen haalt u een ware topmachine in huis. Door middel van een hoogwaardige machine kunt u zonder problemen kleine of grote producties verwerken binnen uw proces.

Wilt u meer informatie over onze machines of onderhoud van onze machines? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

Transportband Sismatec
Vakona | Sismatec
Mado vloermodel cutter | Sismatec

Vakona | Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.