Vleessnijmachine

Zoekt u op vleessnijmachine? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Sismatec. Zo beschikken we over een groot assortiment in verwerkingsmachines, zoals bijvoorbeeld een vleessnijmachine, voor de voedsel- en farmacie industrie. Doordat er bij Sismatec uitsluitend wordt gewerkt met A-merken krijgt u de kwaliteit in huis die u van ons bent gewent. Niet alleen voor een losse machine bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook wanneer u opzoek bent naar een complete lijn. Inmiddels levert Sismatec al meer dan 50 jaar machines in verschillende branches. Zo zijn we uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare partner van voedselproducerend Nederland.

Wilt u meer informatie ontvangen over  onze vleessnijmachine of de toepassingen? Neem dan contact op met Sismatec. Daarnaast kunt u ook direct ons assortiment bekijken.

Vleessnijmachine

Vlees snijden machine

Verschillende afmetingen

Niet alleen zijn onze transportbanden eenvoudig te bedienen. Maar ook zijn de transportbanden robuust en zeer stevig gebouwd. Zo is de transportband standaard leverbaar in een lengte van 3 meter. Daarnaast zijn klant specifieke maten mogelijk door de modulaire bouw van de transportband zonder dat deze extreem in prijs stijgt. Ook kunt u kiezen voor een ‘High-friction belt’ voor veel grip op trays, of voor een ‘Low-friction belt’ voor het transporteren van producten waardoor er minder productresten op de band achterblijft.  Tevens beschikken we dus ook over diverse vleessnijmachine. 

Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat de transportbanden van Sismatec in-house worden gemaakt kunnen wij deze voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Daardoor haalt u een kwaliteit product in huis waarmee u op een relatief eenvoudige manier uw producten kunt transporteren. Daarnaast is het ook mogelijk een robotarm te plaatsen naast een van de transportbanden zodat het overpakken van uw product nog eenvoudiger gaat. Wilt u meer informatie over onze transportbanden, vleessnijmachine of onderhoud? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

SFB1 transportband | Sismatec
Transportband Sismatec
SFB1 transportband | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.