Vleessnijmachine

Zoekt u op vleessnijmachine? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Sismatec. Zo beschikken we over een groot assortiment in verwerkingsmachines voor de voedsel- en farmacie industrie. Doordat er bij Sismatec uitsluitend wordt gewerkt met A-merken krijgt u de kwaliteit in huis die u van ons bent gewent. Niet alleen voor een losse machine bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook wanneer u opzoek bent naar een complete lijn. Inmiddels levert Sismatec al meer dan 50 jaar machines in verschillende branches. Zo zijn we uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare partner van voedselproducerend Nederland.

Wilt u meer informatie ontvangen over een van onze machines of de toepassingen? Neem dan contact op met Sismatec. Daarnaast kunt u ook direct ons assortiment bekijken.

vleessnijmachine

vleessnijmachine

Eenvoudige bediening

Onze machines zijn uitgerust met een eenvoudige bediening. Hierdoor kunt u vrijwel iedere beschikbare vleessnijmachine in een handomdraai starten. Daarnaast zijn alle machines robuust en zeer stevig gebouwd. Doordat er bij het ontwerpen goed wordt gelet op gebruiksgemakken kunt u profiteren van een stevige machine in uw bedrijf. Doordat deze krachtige machines vrijwel ieder gewenst resultaat kunnen produceren zijn de machines van Sismatec een aangename toevoeging voor uw bedrijf. Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Veelzijdige vleessnijmachine

Het assortiment van Sismatec bestaat niet alleen uit veelzijdige vleessnijmachine. Ook beschikken wij over een ruim assortiment voor meer toepassingen. Verder kunnen wij u ook in uw behoefte voorzien wanneer u opzoek bent naar een complete lijn of slechts onderhoud wilt laten plegen. Wilt u meer informatie over onze machines, lijnen of onderhoud? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

vleessnijmachnie

vleessnijmachine

Sismatec

vleessnijmachine

Over Sismatec

Sismatec levert vleessnijmachines van A-merken voor verwerken van voedsel. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.