Vleeswolf

Wanneer u zoekt op vleeswolf bent u bij Sismatec aan het juiste adres. Zo beschikken we over een ruim aantal vleeswolf machines. Door middel van een vleeswolf, ook wel gehaktmolen genoemd, kunt u op een eenvoudige manier uw vlees verwerken tot een mooi eindproduct. Niet alleen beschikt Sismatec over grote gehaktmolens, maar ook wanneer u opzoek bent naar een tafelmodel of een staand formaat bent u bij ons goed. Kortom, een ruim assortiment vleeswolf machines. Daarmee is er voor iedere tak van de voedselverwerking industrie een geschikte machine te vinden bij Sismatec. Wilt u meer informatie over onze machines? Bekijk dan snel het assortiment of neem contact met ons op.

Vleeswolf

Mado stopwolven | Sismatec

Verschillende afmetingen

Wanneer u zoekt op vleeswolf komt u al snel uit bij Sismatec. Zo is Sismatec een van de leveranciers van het uit Duitsland afkomstige merk Mado. Doordat Mado jaren lang een grote speler is in de voedselverwerkingsindustrie haalt u niet alleen kwaliteit in huis. Ook is er door Mado nagedacht over het ontwerp en handelingen. 

Doordat alle machines van het merk Mado eenvoudig zijn te bedienen kunt u in vrijwel een handomdraai zorgen voor een mooi eindproduct. Daarnaast zijn alle machines van het merk eenvoudig te reinigen. Heeft u speciale wensen? Geef het door aan onze medewerkers. Zo kunnen wij samen met u kijken naar de beste oplossing. Ook beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten zijn 24/7  beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat Sismatec enkel werkt met A-merken haalt u kwaliteit in huis wanneer u kiest voor Sismatec. Zo is ons assortiment voorzien van eenvoudig te bedienen producten. Daarnaast zijn al onze machines voorzien van robuuste materialen. Zo kunnen ze duizenden opdrachten aan zonder enkele problemen. Daarnaast zijn de machines voorzien van de laatste technologieën binnen de verpakkingsindustrie. Wilt u meer informatie over onze machines of het onderhoud van onze machines? Neem dan contact op met Sismatec.

mado 731 | Sismatec
Mado stopwolven | Sismatec
Mado industriële wolven | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert. Bent u benieuwd naar Sismatec? Neem dan eens een kijkje op onze Facebook pagina!