Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Bekijk filters

Proseal

Bij Sismatec vindt u een uitgebreid assortiment machines voor het verpakken van producten in de voedselindustrie. De tray seal machine / schalensluitmachine range van Proseal biedt handmatige tot volledig geautomatiseerde machiens. Deze specialistische machines van behoren tot de wereldtop op het gebied van verpakkingsmachinerie in de voedselindustrie. De indrukwekkende machines met doorvoersnelheden van 6-180 verpakkingen per minuut bieden een verpakkingsoplossing die niet alleen betrouwbaar maar ook zeer efficient en effectief is.

Welke machine past bij uw bedrijf?

Proseal biedt vooral organisaties actief op de markt van ready meals, groente en fruit een bedrijfszekere verpakking oplossingen. Advies nodig over welke  machine het best past bij uw bedrijf? Sismatec levert graag advies en service op maat. Neem contact op met één van onze adviseurs en we helpen u verder.

Assortiment machines Sismatec

Hoogwaardige proces- en verpakkingstechnologie door gebruik van Europese topmerken

Sismatec levert machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.

Sismatec vertegenwoordigt uitsluitend A-merken zoals totaaloplossingen van de volgende merken:
TREIF, TURBO, REX, MADO, VAKONA, WEBOMATIC, PROSEAL, GUNTHER, BILWINCO.

Ook kunnen wij deze machines aanvullen met andere machines en zo complete lijnen, turn key, leveren. Op deze pagina vindt u het totale assortiment van Sismatec. Via de handige filters kunt u gemakkelijk en snel navigeren naar de machine die past bij uw wensen.